Vine al bàsquet amb la dipu!

Què bonic! El PP de Senyera no té vergonya ni la coneix. Amb la que està caient i amb la crisi econòmica i de valors que estem patint, segueixen acceptant que la Diputació siga el promotor de “fiestas y saraos” al nostre poble. Demà, per tercera o quarta vegada en esta temporada, podrem anar en autobús a la Fonteta a vore el partit de bàsquet. Això sí, pagat amb els diners públics de tots.

Des de Compromís per Senyera volem dir al senyor Rus i al PP de Senyera que a nosaltres no ens compren amb unes entrades per al bàsquet o amb un plat de paella. La Diputació ha de servir per ajudar a les persones i no pot ser solament un organitzador de festes. El que els veïns de Senyera necessitem és el carril-bici a Castelló, autobusos per anar a l’institut…

I si el que volen és donar suport a l’esport valencià, no seria millor que la “Dipu” invertira diners en els equips dels nostres pobles? Segur que al Senyera C.F. no li vindria mal una ajudeta…

Nosaltres demà vorem el València BC – CB Canàries a la tele. Molta sort al València BC!

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *