Compromís continua demanant explicacions a l’alcaldessa, dos mesos després de la denúncia de l’agent urbanitzador del PAI

Compromís per Senyera ha conegut hui mateix que el procés judicial administratiu que acusa l’alcaldessa de Senyera, Pilar Alandes, i altres membres de la corporació municipal de presumptes irregularitats en gestions relacionades amb el PAI continua obert. Tot i que la fiscalia ha arxivat la denúncia per via penal, encara hi ha un procés obert per les presumptes accions irregulars de l’equip de govern del PP.

Els regidors de Compromís per Senyera, Pau Mascaròs i Sandra Capsir, continuen exigint explicacions a l’alcaldessa dos mesos després de tindre coneixement d’aquesta denúncia interposada davant la fiscalia per part de l’agent urbanitzador del PAI.

Durant tot aquest temps d’espera, Compromís ha demanat en més d’una ocasió reunir-se amb l’alcaldessa i la celebració d’un plenari extraordinari per tal que Pilar Alandes done a l’oposició totes les explicacions pertinents, però cap de les dos coses se li han concedit.

“El poble necessita explicacions convincents i no comunicats sense signar on s’explica la seua versió dels fets. Els veïns i veïnes de Senyera es mereixen saber la veritat i durant tot aquest temps se’ls han amagat moltes coses, entre d’altres, la desaparició de la regidora d’Hisenda, Lina Enrubia, després de conéixer les reiterades denúncies”, ha explicat Pau Mascarós.

Les mentides del PP
I és que a partir de tindre coneixement d’aquesta denúncia, Compromís per Senyera ha pogut saber que l’alcaldessa i el seu equip de govern han mentit a l’oposició i també als ciutadans i ciutadanes de Senyera en reiterades ocasions. “Durant un plenari del mes de setembre li vam preguntar a qui aleshores era la regidora d’Hisenda si l’agent urbanitzador havia ingressat els 388.000 euros dels avals i aquesta va mentir descaradament i va respondre que no, i també ho va fer l’alcaldessa”, han explicat els regidors de Compromís.

Mesos després, aquesta regidora deixa d’aparèixer per l’Ajuntament i l’alcaldessa comunica de manera no oficial que ha dimitit. Compromís per Senyera continua volent saber més: “si al final l’alcaldessa no està imputada, doncs millor per al poble, que hauria de pagar els costos judicials, però passe el que passe, mereixem respostes i sobretot, mereixem que no ens diguen mentides”, ha demanat Pau Mascaròs.