Compromís per Senyera presenta la candidatura a les eleccions municipals

L’assemblea local de Compromís per Senyera ha ratificat en les últimes setmanes la candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig. La coalició concorrerà amb la denominació Compromís per Senyera: Compromís. Aquesta està marcada per la continuïtat d’un projecte iniciat fa quatre anys amb l’objectiu de donar “aires nous a la política municipal”. De fet, serà de nou Pau Mascarós qui encapçalarà la candidatura.

IMG_4308
La candidatura de Compromís per Senyera és un grup de gent formada i amb experiència en treballar en diferents associacions del poble. Destaquem la incorporació de Ramon Vilar, professor de secundària, com a número dos de la candidatura, una persona molt lligada a l’àmbit cultural del poble, o la continuïtat de l’actual regidora Sandra Capsir, llicenciada en periodisme i una demostrada capacitat de treball i gran interés per acabar amb les desigualtats socials. Continuen la llista Lorena Tomàs i Pablo Martínez, dos persones molt implicades des del començament en el projecte de Compromís per Senyera i preparades per formar part del consistori municipal.

cinc per a web
Segons ha explicat el candidat i portaveu de la coalició a Senyera: “a l’hora de confeccionar la llista hem valorat l’experiència municipal dels actuals regidors i també el suport de la gent que ha estat amb nosaltres des del començament del projecte. Durant tot este temps hem demostrat que som un equip amb moltes ganes de treballar i afrontem esta nova etapa amb il•lusió i preparats per formar govern a Senyera”.

A la candidatura s’incorporen també cares noves, com les de Sergi Casanova o Àngela Codina.

CANDIDATURA COMPROMÍS PER SENYERA
1. Pau Mascarós Alandes
2. Ramon Vilar Donet
3. Sandra Capsir Maiques
4. Lorena Tomàs Alborch
5. Pablo Martínez Chordi
6. Cristina Martínez Chordi
7. Sergi Casanova
8. Àngela Codina
9. Samuel Francés

S1.Juan Bautista Puertos
S2. Irina Mascarós
S3. Miquel Beneyto
S4. Neus Candel
S5. Vicent Pastor
S6. Rubén Mascarós

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *