Compromís explica al poble les seues propostes

Vora 150 veïns i veïnes de Senyera es van acostar divendres a la Sala Multiusos per escoltar les propostes de Compromís per Senyera. Sergi Casanova va ser l’encarregat de presentar l’acte i les joves Tània Tomàs i Jovana Botella van continuar explicant els seus motius per unir-se a Compromís.

Tot seguit, va ser Lorena Tomàs, número 4 de la llista, qui va explicar les propostes al voltant de la transparència i la participació, així com tot el que durant estos quatre anys ha treballat Compromís per Senyera en eixe sentit. Ramon Vilar, el número de la candidatura es va encarregar de la part de Cultura, fent un repàs pels èxits de Senyera es mou, les idees en matèria de festes, oci i cultura del programa electoral i sobretot, les crítiques a l’actual equip de govern en aquest àmbit i sobretot en matèria lingüística, pel poc respecte que demostren a la nostra llengua.

Les intervencions dels candidats anaven precedides per les intervencions virtuals de Mònica Oltra, la qual va enviar la seua opinió al respecte d’allò que ocorre a Senyera, en matèria de transparència, d’educació i de cultura. Pots veure els tres vídeos tot seguit:

Sandra Capsir, regidora i número 3 de la candidatura, va ser l’encarregada de parlar de totes les propostes, idees i projectes que Compromís ha fet durant quatre anys a l’oposició i el poc suport que han tingut dels altres dos partits locals, PSOE i PP. També va ser l’encarregada de fer pujar a l’escenari tots els membres de la llista, que una vegada dalt, van rebre el candidat a l’alcaldia, Pau Mascarós. L’alcaldable va fer un discurs en positiu i optimista, en el qual va fer palés les seues ganes de treballar i de tot l’equip.

A continuació podeu veure totes les intervencions senceres:

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *